maandag 13 december 2010

I’ve been neglecting you, my dearest

Okay, obviously, deze site is de afgelopen paar weken niet geupdate op een manier waar naar wij streven. So what gives? Een kwestie van drukte, obviously. En dat is natuurlijk het nadeel van een kleine, specialistische blog: het is niet allemaal even gemakkelijk op te vangen (though if you want to help out and try, please be our guest, the more idiosynchratic writers the better).

Niet dat je hoeft te treuren though, want we blijven altijd druk bezig met deze blog ook al is het even niet zichtbaar op de blog zelf. Hopelijk zullen de absurde nieuws verhaaltjes snel en met regelmaat weer terugkeren, want dat is toch iets zeer eigens aan deze blog. Maar in ieder geval komen er een paar leuke dingen aan. Zo moest ondergetekende weliswaar Suede missen vorige week, maar Linda zag ze in Londen, dus dat verslag is coming. Daarbij wist ze ook nog een gesprek te voeren met Freddy Ruppert van Former Ghosts, dus ook dat zal hopelijk binnen nu en een acceptabele tijd online komen te staan. Verder zijn Linda, Ilse, en ondergetekende ook weer bezig onze favoriete albums van dit jaar van een kort bijschriftje te voorzien om zo hopelijk iedereen te overtuigen dat, mocht je het nog niet geluisterd te hebben, dat toch echt de moeite waard is. Ook zal ondergetekende dinsdag hopelijk wel weer een concert kunnen bijwonen na het afblazen van de twee vorige gigs die op mijn agenda stonden, en dus hopelijk zal een verslag van Matthew Dear in Trouw ook op een gegeven moment op de blog komen.

Oftewel, er staat veel op het programma, so don’t go anywhere! Of nou ja, don’t go anywhere als je louter zou weggaan omdat je denkt dat deze site een beetje downhill gaat, want dat is niet zo, we’re just a bit busy, that’s all. Maar goede muziek gepaard met verhaaltjes, hey, where else are you going to get that, right? Inclusief bij tijd en wijle wat literaire discussie, hoewel vooral daar tijd voor nodig is, so yeah. Maar het komt er vast wel weer aan, uh-huh.

Geen opmerkingen: