maandag 24 januari 2011

Hercules and Love Affair te streamen

Het nieuwe album van Hercules and Love Affairs, Blue Songs geheten, is nu in zijn geheel te streamen. De band kwam in 2008 met diens debuutalbum, waaraan onder andere Antony Hegarty meewerkte. De band zal op de aankomende 05 Days Off staan samen met o.a. Aeroplane als onderdeel van het Foxes & Wolves programma. Het album komt in Engeland officieel op de 31ste uit. Voor onze “On First Listen” mening van het album, check de recensies sectie.

Eén van de nummers op het album heet ‘Answers Come in Dreams’, wat waar is, maar waarvan zijn het de antwoorden he? Want ze komen in je slaap, niet terwijl je een probleem aan het oplossen bent. En dan komen ze, allemaal tegelijk (bloody answers are like bloody buses. You wait for about a year, and when one approaches your stop, two or three others appear. You look at them flashing their indicators, offering you a ride. You’re trying to read their destinations, haven’t much time to decide). Dus het is fijn dat er antwoorden tot je komen, maar hoe nuttig het is, dat is maar de vraag. En dan denk je dat je de puzzel hebt opgelost, dan blijkt het antwoord toch ergens anders op te slaan (note, the answer “making the end moist so it more easily slides in” had nothing to do with changing the lightbulb, not with the Electricity on anyway. It didn’t really solve the other painful problem either.).

2 opmerkingen:

Linda zei

Tsk, dan moet je er natuurlijk wel een linkje bijzetten - het is maandag, iedere extra klik is er 1 teveel :P
http://soundcloud.com/moshimoshimusic/sets/hercules-love-affair-blue-songs

Stef zei

Haha, yeah, ik denk altijd, typ het in google in, anders moet ik het opzoeken, kopieren, in html zetten, etcetera. XD Ook voor mij is het maandag! :P Maar thanks voor de link, I'm sure everyone will appreciate it!