zondag 21 september 2008

De Fanzine!

Hier is hij dan, de fanzine! Met een interview met Bombay Bicycle Club (in november staan ze op London Calling), en een drie pagina tellend interview met Los Campesinos! (in november in de Melkweg). Verder nog twee andere interviews, uitgebreide recensies van bijvoorbeeld Glasvegas, features, en meer! En deze 16 pagina's puur over muziek zijn allemaal geheel gratis!

Gratis? Jawel, alleen is hij niet overal te krijgen natuurlijk. Maar mocht je toevallig bij de optredens van TV on the Radio in De Smet (1 okt) of Klaxons in Watt zijn, let me know at ikrszine@gmail.com en ik zal er zeker eentje voor je meebrengen. Ga je niet naar die optredens, maar ben je wel toevallig in de buurt, mail ook en misschien kunnen we een snelle overdracht regelen. En mocht je ooit in Nijmegen komen, ik peddel in vijf minuten naar het station.

Ook kan ik hem opsturen. Dit stuit echter op twee problemen. Ten eerste moet ik een kleine vergoeding voor de verzendkosten vragen (1 euro). Ten tweede, dit kan niet worden betaald via iDEAL of welke online betalingsbedrijf dan ook, want die vragen per transactie geld en dan wordt het opeens 2x zo duur! Dus dan moet het op de old fashioned manier dat je een euro naar mij opstuurt (of gewoon voldoende postzegels als je die op je werk of van je moeder kan jatten), en dan stuur ik hem op. Voor meer details, stuur even een mailtje.

Uiteraard zijn we al weer druk bezig met het volgende nummer. Ken jij nou een band waar je continu naar luistert en die nog niet wordt behandeld door de rest van de Nederlandse media, let us know! Wij zullen kijken of we misschien een interview kunnen regelen met ze. Wij zijn altijd op zoek naar leuke bands die misschien nog nieuw zijn voor veel lezers. Zoals we in dit nummer een interview hebben met de band O Children, waarvan Artrocker over een recent live optreden zei: "Like a giant Grace Jones, with the brooding post-punk authorial voice of Ian Curtis, Tobias of O CHILDREN delivers a booming exercise in how to perform a static dictatorship, as his band play a set of whirling melodies. "

Mocht u interesse hebben in adverteren, stuur een mailtje. Omdat dit geheel non-profit is betekent het dat elk adverteergeld direct in nieuwe issues kanworden gestoken. En hoe meer issues, hoe meer mensen de advertentie zien!

Geen opmerkingen: