vrijdag 26 september 2008

Los Campesinos! Mini-Album Komt Met Goodies

Het nieuwe mini-album van Los Campesinos!, We Are Beautiful, We Are Doomed, zal in de winkels liggen met de nodige extra's! In ons interview met de band (te lezen in de magazine) vroegen wij al naar het maken van fanzines en waar blijkbaar vooral Gareth veel tijd aan besteed. Deze fanzine, 30 pagina's, krijg je bij aankoop van het album. Daarin staan ondere andere de teksten van het album, maar ook extra's geschreven door onder andere leden van Xiu Xiu en Menomena.

Niet alleen de fanzine zal je erbij krijgen. Ook een dvd-documentaire over de band op twee festivals, te weten Oya en Summersonic. Ook zal er een poster bijkomen gemaakt door Jeffrey Brown, een Amerikaanse strip schrijver en tekenaar. Hij heeft ook de clip gemaakt van het Death Cab For Cutie nummer 'Your Heart Is An Empty Room'.

Als gezegd, in het IKRS magazine staat een drie pagina tellend interview met gitarist Tom Campesinos!, o.a. over het nieuwe mini-album en hoe het tot stand kwam, over fanzines, en over veel meer! Ben je klaar met lezen en wil je ze in levende lijven zien, dat kan, want op 11 november staan ze in de Melkweg samen met Lovvers en Sky Larkin.

Geen opmerkingen: