vrijdag 26 december 2008

Patrick Wolf praat over album en meer

IKRS is niet in de gewoonte om direct te linken naar andere interviews, maar pakt liever de interessantste dingen eruit om hier te plaatsen voor iedereen. Soms kom je echter een interview tegen dat zo goed is, dat je eigenlijk baalt dat het niet van jezelf afkomstig is. En als je dat gevoel hebt, kan je bijna niet anders dan iedereen aansporen om het hele interview te lezen, dus bij deze, ook omdat er het vermoeden is dat niet iedereen vaste bezoeker van de desbetreffende site is. Die site heet Electroqueer, en alle hulde aan hun voor een heerlijk interview met Patrick Wolf.

In dit interview praat Patrick Wolf over zijn aankomende album, wat volgend jaar uitkomt. Of nou ja, albums in principe, want er komen in totaal ruim dertig nummers van Wolf op ons af volgend jaar. Verder praat hij over het major/indie verschil qua labels en het nieuwe bandstock, waar zowel hij als ook FrYars bij zit. En enkele heerlijke anekdotes over Londen, zijn vriendje, en hoe hij uit een Madonna concert is geschopt door de security. De link:
http://zxlcreative.blogs.com/electroqueer/2008/12/eq-interview-with-patrick-wolf-part-one-i-just-go-home-and-watch-americas-next-top-model.html

Geen opmerkingen: