vrijdag 7 november 2008

Toch een Blur reünie?

Het is weer zover, de heren van Blur lijken het weer te gaan proberen. Zoals ze in vorige jaren het wel vaker al leken te gaan proberen, om het uiteindelijk toch niet te doen. Dus niemand hoeft te enthousiast te worden. Daarentegen, eerder dit jaar zei Albarn dat Blur dood was, waarna Coxon een lang bericht plaatste op het Blur forum dat dit totaal niet het geval was. En nu is het Albarn zelf die aangeeft dat een terugkeer van Blur goed mogelijk is.

Albarn en Coxon lijken weer vrienden te zijn, however, en dat prompte Albarn om de volgende uitspraak te doen: “It’s very possible I’ll go black to Blur,” zei Albarn, “it really is very possible.” Vervolgens zei Albarn nog het volgende: "Graham and I have been hanging out together a bit," he said. "We had lunch the other day. He's great, it's fantastic to get my old friend back. So it's good, but I can't really say any more than that."

Een terugkeer zou weleens beter kunnen uitpakken dan de meeste reünies. Want op Coxon na lijkt iedereen zeer happy en succesvol te zijn met hun huidige occupaties. Coxon’s solo carrière is niet super, die van Albarn daarentegen gaat uitstekend. Alex James lijkt zich op het platteland goed te vermaken en heeft een boek geschreven over zijn Blur tijd, en Rowntree heeft op het moment een politieke carrière. Dus het is niet dat ze de band moeten hervormen. Het zou puur zijn omdat ze er echt zin in hebben. Altijd een goede basis.

Geen opmerkingen: