zaterdag 12 maart 2011

Tiger & Woods bereidt debuut voor

De band Tiger & Woods (…) is bezig met het voorbereiden van hun debuut album. Deze gaat Through The Green heten (…) en in mei uitkomen via het Running Back label. De band heeft naam gemaakt de afgelopen tijd met het maken en uitbrengen van disco edits.

Eén van de tracks heet ‘Speed of Light’, en dat gaat over een fameuze episode waarin de koning in geldnood kwam te zitten. Daarop vroeg hij zich af, okay, als verkeersboetes zo’n grote inkomstenbron zijn voor het Rijk, kunnen we dit dan niet uitbreiden. En zo zei hij, Ik heb gehoord dat licht heel snel reist, kunnen we licht niet bekeuren? Dit zou theoretisch wel kunnen, zei zijn raadsheer bedenkelijk, Maar licht heeft geen geld, daarbij reist het zelden over rijkswegen. Een andere adviseur zei, Ja, maar iedereen gebruikt wel licht! Misschien kunnen we zeggen, licht overtreedt de wet, iedereen die licht gebruikt krijgt een boete. Briljant, en zo geschiedde.

Echter, het volk was niet erg blij met deze maatregel, en ze gingen in beroep. Zij gaven aan, wij willen niet betalen want wij vinden het onzin, daarbij is licht belangrijk en kunnen wij niet werken zonder. Het volk gaf zoveel op over de belangrijkheid van het licht dat de koning bang was dat licht zijn eigen populariteit zou overstijgen. En wat zou er dan gebeuren? Het hitst het volk nu al zo op, laat staan als hij heel het volk achter zich weet. Een coup! En dus zei de koning, Ik verbied licht, waarop zijn raadsman antwoordde, Maar wat doen we met mensen die licht gebruiken?. De koning antwoordde, Dat is heulen met de vijand, verraad van de koning, in het gevang! Nadat de eerste mensen in het gevang waren gegooid (waaronder Ferdinand Lupowitz, die nog nooit iemand kwaad had gedaan en 89 was), kwam het volk in opstand. Het volk stootte vervolgens de koning van de troon, en er werd iemand opgezet die licht niet verbood. Volgens Rechtse media was dit een schaduwregering van het licht, maar niemand heeft dit ooit echt hard kunnen maken.

Geen opmerkingen: