zaterdag 14 februari 2009

Dingen die opvielen in de week van 8 t/m 13 feb

Een korte, wekelijkse column waar we snel door de week heenschieten, al dan niet muzikaal.

Zeg dat nog eens?: Kaartjes voor Fleetwood Mac kosten tot aan de 150 dollar. Pensioenfondsen moeten gespekt worden uiteraard…

De vraag is, “waarom…?”: Geeft The View meerdere concerten in Nederland? Was eentje echt niet genoeg?

En hier is een vraag die we nog niet gehoord hebben…: “Nee”, dat is ongeveer wel een correcte samenvatting van Morrissey nadat hij nog maar eens werd gevraagd of er een The Smiths reünie in zit. Waarom blijven mensen dat nou vragen? Dat is hetzelfde als vragen waarom leeuwen en gazelles geen ballet show kunnen creëren. De enigen die gracieus kunnen bewegen zijn binnen 15 seconden dood, de rest is verzadigd en wil slapen.

Oh ja, zeer verrassend…: Wilders die Engeland niet in mag. Shocker… Tja, in Engeland is de eerste “nee” ten minste geen “ach, nu u er toch bent…”

Nutteloze poll van de week: 52% tegen 48 % over of schooluren van 8 tot 14u moeten zijn. Mensen weten toch wel dat dit niet om 8 uur opstaan betekent, right?

Mijn persoonlijke “yay!” moment van de week: Utah Jazz die via een late drie-punter van Okur winnen van de Los Angeles Lakers. En nee, dat interesseert hier verder niemand.

Een "yay!" moment gevolgd door een "ai..." moment: Morrissey die bij Jonathan Ross 'This Charming Man' (yay!) speelt, alleen vervolgens de adem mist om door een volledige zin te komen. (ai...)

Quote van de week: I was a mute nun, who also happened to be a brilliant surgeon. – Emily Mortimer over één van haar eerste rollen op TV.

Geen opmerkingen: