vrijdag 18 december 2009

Mogelijk Wolf Parade album in 2010

Drummer Arlen Thompson van de band Wolf Parade heeft op een fan website gezegd dat de band nieuwe nummers aan het schrijven is. De bedoeling is dat dit in de lente een nieuw album zal opleveren die later in het jaar zal worden uitgebracht. Het afgelopen jaar bracht Spencer Krug nog albums uit met de bands Swan Lake en Sunset Rubdown. Dan Boeckner, mede zanger in Wolf Parade, tourde (volgens ons) met succes met zijn band Handsome Furs. Als Wolf Parade brachten ze in 2008 hun meest recente album uit getiteld At Mount Zoomer.

De bekendste wolf parade is natuurlijk die van 1974, toen er een dronken schaapje voor de parade opdook en in zijn delirium uitriep: “I’m so sorry but the motorcade will have to go around me this time, because God is on my side, and I’m the child bride”. Maar de begrafenis van het overgebleven pootje was heel mooi. Ja.

2 opmerkingen:

Linda zei

Tssk... Een Wolf Parade nieuwsbericht en dan minstens de helft van al het Spencer Krug/WP gerelateerde nieuws van deze week vergeten: nieuwe EP van nieuwe SP band (Moonface, en volgens mij is dat SP band nummer 6) en, nog beter, Wolf Parade die even een concert bij mij om de hoek (Kentish Town Forum, I refuse to take part in advertising a certain chain of record stores there) aankondigt op 18 mei.

Stef zei

Ja, Moonland heet de EP volgens mij, nietwaar? Dus mensen, google dat, en dan vind je het vanzelf. XD En nee, maak ons maar weer jaloers met je Londense escapades. :P