woensdag 3 februari 2010

Kort festival nieuws

Okay, minor additions voor veel festivals, en sinds er toch geen nieuws is kunnen we dit net zo goed allemaal even melden. Opvallendst is misschien nog wel dat verschillende media outlets melden dat Muse en Stevie Wonder op Glastonbury zullen optreden. Opvallend voornamelijk omdat ik Stevie Wonder al in geen jaren meer heb gezien, en de keer dat ik hem gezien heb op tv zag hij er niet meer echt uit als de jonge artiest van vroeger, wat an sich niet zo erg is, maar ik baarde me zorgen om zijn fysieke toestand. Daarentegen, zelfs B.B. King treedt nog op, so yeah… Het zou wel echt wicked zijn om Wonder of zo op Lowlands te zien, als je toch elk jaar één of andere hip-hop/r&b artiest moet uitnodigen dan verslaat dat Snoop Dogg duizendmaal.

Ook Nederlandse festivals staan niet geheel stil. Zo heeft 05 Days Off zijn programma rond met de toevoegingen van The Subs, een DJ set van Drums of Death, FM Belfast, en Shy Child. Ook London Calling voegt namen toe. Naast o.a. Esben and the Witch zullen nu ook Meersault, Emanuel & the Fear, And So I Watch You From Afar, en We Have Band optreden. Die twee laatsten zullen in ieder geval ook elders in het land optreden. And So I Am Getting Tired From Typing Your Overlong Name zal spelen in de Merleyn in Nijmegen, terwijl We Have Band een optreden zal verzorgen in Tivoli de Helling. Dit zal gebeuren op respectievelijk 18 en 25 april, twee zondagen dus, feesten na de biecht.

2 opmerkingen:

Linda zei

En mag ik bij deze dan van die lijst Shy Child even aanbevelen? Gister live gezien hier in London, en hoewel ik ze eigenlijk alleen gezien heb omdat O Children ook speelde, waren zij toch veruit de beste act van de avond. Het nieuwe album (Liquid Love, 1 Maart) wordt echt heel dansbaar! Clip van de laatste single is te vinden op http://shychild.com/

Stef zei

Helaas voor veel mensen is het onderdeel van het duurste gedeelte op 05 Days Off; het is het naprogramma van Groove Armada. Maar thx voor de heads up on the band! ^^ Ze zullen vast wel een keer weer live komen zelf. Vast wel. Ja.