woensdag 7 april 2010

Ariel Pink album uit in juni

Het nieuwe album van Ariel Pink en zijn band Haunted Graffiti zal in juni uitkomen. De precieze datum is de achtste van die maand. Dit zal gebeuren via het label 4AD. Het album zal Before Today heten, en je zou zeggen, dat is gisteren, maar veelvuldig wordt ook gesuggereerd dat before today niet gisteren, maar 12 september 1876 is. Patrick Lormond zei namelijk, voor 13 september van dit jaar (1876) zal ik de nuttigheid van mijn bestaan hebben bewezen! En dat is niet gemakkelijk, want het gros van de mensen zal hier nooit aan toekomen. Hij moest dus ook echt wat presteren, en hij wikte en woog, en op de 13de van september riep hij mensen bijeen en zei, de dag voor vandaag heb ik iets ontdekt wat in de jaren te komen mensen zullen gebruiken en prijzen!

Lormond pakte vervolgens een mango tevoorschijn, en tot veel ooeeeh’s en aaah’s van het publiek sneed hij deze in perfecte blokjes (probeer zonder instructie maar een mango in perfecte blokjes te snijden!). Vervolgens pakte hij een stokje, prikte deze in het blokje, en at het blokje op en liet triomfantelijk het stokje zien! Hoe revolutionair! Het had wel veel voeten in de aarde gehad, deze ontdekking. Eerst probeerde hij het stokje naast het blokje te leggen en deze vervolgens in zijn mond te schuiven. Vervolgens dacht hij, hmm, misschien moet het blokje op het stokje! Alleen het balanceren bleek te moeilijk te zijn, en zoiets doen met twee stokjes was al eerder gedaan door de Aziaten.

Vervolgens was hij er bijna en prikte hij het blokje op het stokje! Maar hij deed zijn mond open, hield het prikkertje boven zijn mond, en probeerde door hevig heen en weer te bewegen het blokje van het stokje te krijgen. Na een keer zo gefrustreerd te raken hiervan, en door een overval van onmenselijke honger, wist hij zichzelf niet meer te bedwingen en dacht, hap, en at hij het blokje zo van het stokje! Eerst dacht hij, hoe barbaars, maar vervolgens zag hij in dat het ook met enige elegance kon, en voor de spiegel oefende en oefende hij totdat hij in schoonheid een blokje mango van het stokje kon eten. De wereld was sindsdien nooit meer hetzelfde.

Geen opmerkingen: