maandag 19 april 2010

DJ Kicks van Kode9 krijgt tracklist

Niet lang na het officieel uitkomen van de DJ Kicks serie van The Juan MacLean is het in juni al de beurt aan Kode9. Op 21 juni zal deze versie in de DJ Kicks reeks het daglicht zien. Met onder andere nieuwe nummers van Kode9 himself. Denk bijvoorbeeld aan ‘Blood Orange’, wellicht verwijzend naar Maninov’s manier van ontkomen aan Dracula. Nadat Dracula de plaatselijke bakker al had verschalkt was het de tijd voor de groenteman (hoewel dat eerste niet zonder slag of stoot ging, want volgens de overlevering maakte Dracula een inschattingsfout en rees toen het donker was uit zijn kist, ging naar de bakker, maar oh het was niet nacht maar een eclips. Dracula overleefde door snel in een bezemkast te duiken waar hij vervolgens moest wachten tot het nacht was, tot amusement van de bakker. Denk in het gezichtsverlies voor Dracula als de bakker de volgende dag iedereen had verteld dat de Graaf uuuuren in een bezemkast had gezeten! Maar dit gebeurde niet, door redenen die voor zichzelf spreken).

Bij de groenteman wilde Dracula wederom toeslaan, maar toen hij daar aankwam was de groenteman er niet, en in zijn honger probeerde hij wat andere dingen uit, waaronder beetroots en een nieuwe uitvinding van Maninov, die bloody oranges had geteeld! Deze hadden zoveel smaak dat Dracula voldaan naar huis ging, en Maninov heeft nooit geweten de dichtbijheid van het noodlot! Oeff.

Andere nieuwe tracks van Kode9 zijn ‘It’ en ‘You Don’t Wash’, welke louter op het DJ Kicks album zal verschijnen. Andere artiesten die op deze DJ set zullen staan zijn Zomby, Aardvarck, en Sticky.

Geen opmerkingen: