zaterdag 28 maart 2009

Dingen die opvielen in de week van 21 t/m 27 mrt

Een zeer random, en niet al te serieuze kijk, op de week.

Saaiste persoon op aarde (of waarom Hollywood nooit meer de Oscar voor beste film zal winnen): Lionel Richie, die op gesprek kwam en vervolgens werd afgewezen voor een biografische film.

Some mothers do have them (of het medische wonder dat Tina Turner heet): “Tina’s tas? Ik wil Tina’s benen!”, riep een vrouw nadat na het concert een man een Tina Turner tas probeerde te slijten.

And then there was one, en waarom Agathie Christie’s bekendste detective op alles in het leven toegepast kan worden: Smashing Pumpkins met, als enige overgebleven lid, Billy Corgan

Als James Bond het kan, dan kan de King of Pop het ook. Michael Jackson wil via boot richting de O2 Arena voor zijn Londense concerten want, zo zei een woordvoerder: “He thinks it’s much more glamorous and James Bond.” One part gay, one part twelve-year-old.

En dit was een statement geweest in 1941: Bij het kunstschaatsen wint een gemengd Duits paar, voor de helft Duits, voor de helft uit Oekraïne, dat schaatst op de muziek van Schindler’s List, met als onderdeel de dodenspiraal.

Geen opmerkingen: