donderdag 5 maart 2009

Yaeh Yeah Yeahs album eerder uit

Het album van de Yaeh Yeah Yeahs zal zijn digitale release volgende week beleven. Op 10 maart zal het album legaal te downloaden zijn, gevolgd door een Amerikaanse release op 31 maart, en een Europese release op 6 april. Het album stond gepland voor een release laat in april, maar het label van de Yaeh Yeah Yeahs, Interscope, zal het album dus eerder uitbrengen.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met dat het album gelekt is, en veel eerder gelekt is dan de oorspronkelijke release date van eind april. In plaats van dat Interscope vraagt om de hoofden van de mensen die het album hebben gelekt reageren ze dus door het album naar voren te schuiven waardoor hij eerder legaal te verkrijgen is. Hierdoor hoopt Interscope meer albums te verkopen. Het is vrij logisch eigenlijk, want eind april is een lange wachttijd, dus meer mensen zullen hem downloaden. En voor de mensen die hem downloaden, het luisteren en geweldig vinden, kunnen nu eerder het album kopen. Tegen eind april is het waarschijnlijker dat die drang van het legaal moeten hebben van dat album verdwenen is.

Dus, over een week ongeveer, een recensie hier van het nieuwe Yaeh Yeah Yeahs album, yay! Kaartjes voor de live show zijn nog te verkrijgen.

Geen opmerkingen: