donderdag 26 maart 2009

Muse bijna klaar met album, gaat touren in de herfst

Muse is druk bezig met de laatste hand te leggen aan hun nieuwe album. Dit album zal de opvolger worden van het in 2006 uitgekomen Black Holes & Revelations. Het wordt het vijfde album, hun debuut komende in 1999 met het album Showbiz. Drummer Dom Howard meldde via MySpace dat Matt bezig is met de vocalen, wat meestal richting het einde wordt gedaan. Ze moeten nog twee nummers vanaf het begin maken, en als dat gebeurd is kijken ze tegen een bijna volledig album aan. Daarna alleen nog extra effecten en het daadwerkelijke schoonpoetsen.

Als dat gedaan is zal de band na de zomer gaan touren in zowel Europa als Noord-Amerika. Onderdeel van de Amerikaanse tour zullen hun concerten zijn als support van U2. Verdere specificaties van de plannen zullen nog bekend worden gemaakt. Verwacht maar een mooi, groot gebouw voor dit concert, want vorige keer stonden ze geloof ik in de Brabanthallen, waar van het weekend nog 800 paarden aan het kachelen waren.

2 opmerkingen:

HelloChristian zei

Oeee yeaahh! Daar hebben we zin in! :D

Stef zei

Altijd interesting wat zo'n grote artiest gaat doen natuurlijk! Ik ben alleen bang voor een bona fide stadiontour, maar goed, het album, dat is het belangrijkst. :P