zaterdag 4 april 2009

Dingen die opvielen in de week van 28 mrt t/m 3 apr

Een random greep uit het (muziek) nieuws van een random week. Nou ja, niet zo random, want we pakken altijd de week die net geweest is. Wat zou beteken dat het een vrij predetermined week is. De week van 17 april, 1986, dat zou een random week zijn! Of toch? In ieder geval, een random greep uit de week die de laatste paar dagen uit maart in zich had, en de eerste paar dagen van april. 2009, of course.

Dit was een aantal jaar terug schokkender geweest (of misschien is het maar goed): The Killers zijn elkaar beu (volgens de tabloids) en denken aan pauze.

En hier is een major die in ieder geval een beetje vooruitdenkt (of surprise, het is niet meer 1972): EMI creëert een blog.

Wie wil er als volgende worden weggepest door Billy Corgan? (of hoe je ook bekend kan worden en al je credibility verliezen zonder bij Idols, X Factor, whatever te komen): pumpkinsdrummer@gmail.com

My my, you busted me, like a Robocop: Andre 3000 en zijn 109 mph

En waarom denkt de NME dat dit nog nieuws is (of doet Lily Allen dit nog uberhaupt…): Lily Allen introduceert het nummer Fuck You als over Bush... *gaap*

Van alle artiesten die graag een remix van je zouden willen kies je… - Justice remixt U2

Ouch… - Tom Waits over Life on Mars. Ouch.

Meest terechte complimenten van de week- Whoopi Goldberg complimenteert de grande dame van het acteren Maggie Smith

Geen opmerkingen: