dinsdag 14 april 2009

TV on the Radio komt met remix EP

Nou ja, EP, het is vrij karig hoor, maar de nummers die erop staan, die zouden zomaar weleens interessant kunnen zijn. Het zijn maar drie nummers die op deze EP staan, die gedoopt is als Read Silence. Het zal via het label Interscope uitkomen op 14 april. Hierop staan dus drie remixes, en de band heeft gekozen om niet de singles als remix uit te brengen, maar nou juist wat obscuurdere tracks. Zo is de eerste track een Willie Isz remix van ‘Shout Me Out’ door Jneiro Jarel. Zanger Adebimpe zal op zijn volgende album te horen zijn.

De volgende remix is van Gang Gang Dance (je weet wel, die band die al zijn spullen verloor in een kleine brand in Paradiso. Oh wat zullen die snel naar ons landje terugkomen…). Zij zullen de track ‘Stork & Owl’ onder handen nemen. De laatste remix is van de Glitch Mob, en zij zullen hun kunsten vertonen op het nummer ‘Red Dress’. Dear Science, het album waar deze nummers vandaan komen, werd in 2008 door ons gekroond als album van het jaar, en daar staan we nog steeds achter.

TV on the Radio zal komende zomer nog maar eens door Europa touren. Nederland staat vooralsnog niet op het programma, maar er zitten nog een paar gaten in het schema.

Geen opmerkingen: