woensdag 19 mei 2010

Lowlands and De Affaire komen met nieuwe namen

Nederland festivalland, ten minste, in onze nieuwssectie voor vandaag. Alsof het kleine grijze muisje verandert is in een grote neushoorn, en toegeven, het morele aspect van de neushoorn mag op andere waarden liggen dan dat van een muisje, maar hebben ook zijn niet het recht om te leven? Misschien is het wel beter, om een neushoorn te zijn bedoel ik, en als zij het fijn vinden... Plus de leren huid is weatherproof, altijd een goede bijkomstigheid.

Anway, nieuwe namen voor Lowlands en De Affaire! Startend met het festival waar we bij IKRS ook echt heengaan, De Affaire heeft weer een paar nifty namen toegevoegd. Gisteren schreven we al wat over Pantha du Prince, en deze is nu ook officieel bevestigd. In de electrosferen blijvend is ook bijvoorbeeld Andre Lodemann aanwezig. Andere bands zijn The Morning Benders (tevens naprogramma The National in Paradiso), Dum Dum Girls, The Antlers, Clues, Darwin Deez, These Are Powers, Thus: Owls, Sarah Blasko, King Kahn and the Shrines, The Flying Eyes, The Heavy, Isbells, John Grant, The Sore Losers, Valient Thorr, en Karma to Burn.

Voor Lowlands zijn ook enkele officiƫle namen erbij gekomen, en ook is er een lijst van onofficiƫle namen die rondgaat (maar voor Lowlands gangers hopen we het op een paar namen na eigenlijk van niet). Officieel bevestigd zijn in ieder gevallen het sterren ensemble van DFA, oftewel LCD Soundsystem. Verder zijn er nog Foals, Hot Chip, Minus the Bear, The Low Anthem, Frightened Rabbit, Surfer Blood, The Soft Pack, Moss, Tim Knol, Figli Di Madre Ignota, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Against Me!, en Kees van Hondt.

Geen opmerkingen: