maandag 28 september 2009

CFCF’s Continent lekt

Het debuutalbum van de Canadees Michael Silver is gelekt. Silver, muziek makend en remixend onder de naam CFCF, heeft dit jaar een album gemaakt genaamd Continent. Op dat album heet één van de tracks ‘You Hear Colours’, een gevleugelde uitspraak van F.R. Murdle. Murdle was op bezoek bij Henri Matisse die net een nieuw schilderij had gemaakt, maar het was een stilleven met fruit, en Murdle zag de meerwaarde niet van nog een stilleven met fruit. Hij zei dat het niet tot hem sprak, waarop Matisse uitwierp “But look at the colours!”, waarop Murdle snel retourneerde “You don’t look at colours, you hear colours!”.

Murdle is ook van mening dat blinden de gelukkigste mensen op aarde zijn, omdat ze positieve dingen als kleuren kunnen horen, maar negatieve dingen zoals dood en ratten niet kunnen zien. Hij probeerde zichzelf dit geluk aan te meten door een lange pony te laten groeien, maar hij kwam tot de conclusie dat het hem niet stond, en knipte gedesillusioneerd het haar af.

Het debuutalbum van CFCF, wiens remixes hier vaak de hemel zijn in geprezen, zal via het Paper Bag label uitkomen. Dit gebeurt officieel op de 27ste van oktober.

Tracklist:
01 Raining Patterns

02 Big Love
03 Invitation to Love
04 Summerlong
05 You Hear Colours
06 Monolith
07 Half Dreaming
08 Letters Home
09 Break-In
10 Come Closer
11 Snake Charmer
12 Half Dreaming Reprise

Geen opmerkingen: