vrijdag 4 september 2009

Dingen die opvielen in de week van 29 aug t/m 4 sept

Een random greep uit het (muziek) nieuws van een random week. Nou ja, niet zo random, want we pakken altijd de week die net geweest is. Een week waarin de maan op een hoek van 47 graden stond met het langskomende Venus, waardoor spechten vrijspel hadden Luxemburg over te nemen, echter na lang beraad besloten ze dit plan te laten varen en mankrachten te sparen om te dobbelen voor Madagascar om zo Afrika en dus vijf manschappen per beurt in handen te krijgen. Oh de tactici die het toch zijn.

Omdat het zo cute is: de cover art van de Karen O soundtrack voor de Where The Wild Things Are film.

Waarheid van de week (of waarom oude mensen in onzinnige antwoorden toch een klein beetje gelijk kunnen hebben): Alice Cooper noemt Vampire Weekend balloos.

Retort van de week (of waarom homo’s het altijd winnen van hetero’s met make-up): Ed Droste van Grizzly Bear na het horen van Cooper’s opmerking: “Mailing Mr. Cooper a copy of Veckatimest ASAP. I think he's gonna be STOKED!!!” Now that’s funny.

Wanneer je weet dat je te oud bent om intensief op te treden: Madonna valt twee keer tijdens dezelfde show flauw

Wanneer je weet wanneer je te weinig hebt gedronken voor je optreden: Madonna valt twee keer tijdens dezelfde show flauw

Wanneer je weet wanneer je nieuwe dieet niet helpt: Madonna valt twee keer tijdens dezelfde show flauw

Wanneer je weet wanneer God wraak neemt op je kruisiging act: Madonna valt twee keer tijdens dezelfde show flauw

Wanneer je weet wanneer God blank is en niet zwart: Madonna valt twee keer tijdens dezelfde show flauw

Voer voor theologen lijkt me.

Goh, meneer, je bent te luidruchtig aanwezig (of shut up, wij staan hier al eeuwen in de rij en vervelen ons ook): als je iets te theatraal zegt “Was je gister niet aanwezig?” en drie passerende 14-jarige meisjes antwoorden “Jawel”.

Geen opmerkingen: