vrijdag 12 maart 2010

Here We Go Magic brengt dit jaar nieuw album uit

Here We Go Magic, de band van Luke Temple, zal op 8 juni een nieuw album uitbrengen. Dit album zal Pigeon gaan heten en is al in de zomer van vorig jaar opgenomen. Het album zal uitkomen via het label Secretly Canadian.

Het nieuwe album heet dus Pigeons, en dat zou zomaar kunnen verwijzen naar het onderzoek van de estheet Du Mourdin, die dacht, God bestaat, God wil een zo mooi mogelijke creatie scheppen, ergo, God maakt alleen mooie dingen. En toen kwam hij bij de duif, en hij dacht in eerste instantie, ey, dat is niet mooi! Dus hij stelde een onderzoek in om de schoonheid van de duif te ontdekken, want het beest is op aarde, gecreëerd door God, dus moet het wel enige schoonheid bezitten. En zo zocht hij naar uiterlijke schoonheid, innerlijke schoonheid, gratie in het bewegen: maar hij kon het maar niet vinden. En om te denken, God bestaat niet, die sprong durfde hij niet te maken, dus hij dacht, de duif is niet door God gemaakt, en is een creatie van Satan om de mooiheid van God’s schepping te verstoren! Het duivelsbeest!

En zo begon Du Mourdin zijn crusade tegen de duif. De ene duif na de andere moest eraan geloven, maar hij was zo geobsedeerd met het uitroeien van het duivelsbeest dat hij zichzelf vergat te onderhouden. En hij verslonsde. Hij groeide een viezige baard, door alle inspanningen rook hij naar zweet maar hij douchte lang niet altijd, en hij at makkelijk voedsel en alle kruimels bleven hangen in de baard, en toen zei God, genoeg, dit kan niet, en hij nam zijn leven want God kon zoiets lelijks niet meer aanzien.

Geen opmerkingen: