donderdag 4 juni 2009

Casiokids op de Affaire

De Affaire, het gratis festival gelinkt aan de Vier Daagse Feesten in Nijmegen, maakt opnieuw enkele namen bekend. De meest in het oogspringende is misschien die van de Casiokids. De Noren stonden eerder dit jaar in het voorprogramma van of Montreal, en aangezien of Montreal overal in de wereld groot is behalve hier is dat best een goed plaatsje om te vullen. De heren, waarvan er één een permanente lach op zijn hoofd heeft die je er nog niet met Die Fledermaus af zou krijgen, maken catchy en vrolijke synth-pop.

Andere namen zijn Nobody Beats the Drum, Bishop Allen, Lucy Love, een band met teveel N’nen om hier te gaan uittypen, The Kevin Costners (hoewel Kevin Costner hilarischer zou zijn geweest, al zou hij alleen op een stoel zitten op een podium. Ik betwijfel of hij ook meer kan.), Kensington, Awkward I, Boy Gol, Dead Man Running, Scrambled, N.E.W. feat Girogos Gatzigristos, Steve Mensink, M-Bition, Roger Geressen, Pure. Pan op locatie feat. Automatic Sam, Do Not Run We Are Your Friends (and you’ll never be alone again, come on, come on! Of hoor alleen ik dat automatisch?), Dolly I Beg Your Pardon, My Boot Heels, The Sin Sommittee. Gelders Pop Podium feat. New Sound Sistim, Liquid Snow, Cool Ice Crush Killers, This Routine Is Hell.

Voor als u het vergeten was, op het festival stonden al onder andere Cold War Kids, The Dodos, Metronomy, Kap Bambino, en Portugal. The Man. Hiermee is het programma afgerond.

Geen opmerkingen: