maandag 15 juni 2009

Nieuwe column, nieuws over IKRS, en schrijvers gezocht!

Wie ons van het begin heeft gevolgd (dat u het heeft volgehouden, een licht mirakel!) die heeft ondervonden dat het een tijdje heeft geduurd voordat wij onszelf vonden. Maar nu we al enige tijd bezig zijn op een manier waar wij ons comfortabel bij voelen is het nu tijd om het nodige in cement te gooien. Ten eerste is er een About IKRS gedeelte bijgekomen, met in meer detail een uitleg over wat hier allemaal te vinden is en waar wij voor staan. Daar ook meer info over onze nieuwe column, Radio Zondag, waardoor de Tracks van de Week feature naar de woensdagen verschuift vanaf nu. In Radio Zondag geeft een groepje muziekliefhebbers zijn vluchtige mening elke week over één nummer.

En nu we het daar toch over hebben (die ongeforceerde bruggetjes, prachtig!), iets wat ook in onze About IKRS sectie te lezen valt, wij zoeken altijd mensen met creativiteit die willen schrijven (ook nog voor de column, dus vandaar de brug, eh). Voor meer info, check het About IKRS gedeelte, want wil je over muziek praten of je creativiteit een outlet geven met een column of feature die lichtelijk met muziek te maken heeft, wij ontvangen het graag. Wij zijn gewoon muziekliefhebbers die graag over muziek babbelen, dus join us, of laat vooral comments of mails (ikrszine@gmail.com) of whatever achter als je het ook leuk vindt over muziek te praten.

Naast de vaste dagelijkse/wekelijkse columns kunt u de komende tijd ook het nodige extra’s verwachten. Eindelijk zullen we de EP van de Nederlanse band Ivan (oe, MySpace link!) onder de loep nemen. De heren waren zo vriendelijk mij deze te sturen, maar door allerlei redenen heeft het eraan toekomen langer geduurd dan een filmmarathon met Gone With the Wind, Lawrence of Arabia, en Baby’s Day Out in achtereenvolgens Weert, Mierlo, en Drachten. Onze oprechte excuses hiervoor, wij kruipen door het stof (nou ja, ik, want ik ben ervoor verantwoordelijk, plus mijn knieën zijn kapot dus het is mijn enige manier van vooruitkomen). Ook een feature over de band Phoenix alsmede een interview met een volgens ons zeer getalenteerde artiest komen eraan. Plus ik heb het nieuwe album van Yacht al mogen luisteren, dus stay tuned!

Geen opmerkingen: