donderdag 27 augustus 2009

Gang Gang Dance drummer in elkaar geslagen door security Pukkelpop

Een bona fide manier om te weten dat je met iemand van de maffia te maken hebt is als hij blijft stilzitten en rustig zijn spaghetti blijft dooreten terwijl en nadat er in dat restaurant net korte metten is gemaakt met iemand genaamd met als bijnaam “de muilezel” of “big” of iets anders eloquents. Blijkbaar lopen er ook wat rond in België, want het verhaal wat uit het Gang Gang Dance kamp komt is lichtelijk bizar.

Blijkbaar liep drummer Jesse Lee rond in de backstage area op weg naar zijn shuttle toen hij de doorgang werd ontzegd door drie security guards. Die sleepten hem naar een donker gedeelte zonder bewakingscamera’s waar ze hem naar de grond duwden, zijn handen op zijn rug legden, om er vervolgens herhaaldelijk op te stampen terwijl ze riepen “We are going to show you what real pain is”. Wat, tenzij je Eastwood film speelt met een soundtrack van Morricone, echt één van de meest onintelligent aandoende frases is die je kan uitkramen. Niks zegt “ik ben een domme kracht wiens enige manier om aanzien te verkrijgen is om iemand pijn te doen” als dat.

Lee werd vervolgens naar het politiebureau gebracht waar hij werd beschuldigd van het gooien naar de guards met een fles, wat blijkbaar niet kan omdat je in de backstage area alles in plastic bekertjes moet overgieten. De band speelde de volgende dag op Lowlands een sterke set.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet iemand welke security firmas aanwezig waren op het festival?

Anoniem zei

weet iemand welke security firmas aanwezig waren op het pukkelpop?

Anoniem zei

weet iemand welke security firmas aanwezig waren op het festival pukkelpop?