woensdag 5 augustus 2009

Jarvis schrijft nummers voor sequel Forgetting Sarah Marshall

Jarvis zal nummers schrijven voor Russell Brand. De komiek bekend van The Mighty Boosh absurdistische comedy serie zal één van de hoofdrollen spelen in Get Him To The Greek. Wat toevalligerwijs ook de titel is die men gaf aan de roemruchte episode in Chicago waarin Marill Lieberwitz een pakketje moest brengen van Tony “The Snail” Maruzzi (zo bijgenaamd vanwege zijn fascinatie met honken stelen bij honkbal, hoewel hij ze altijd wel terugbracht, maar hij moest wel, want tijdens het spel was hij te langzaam.) aan Alexis Zorbas, een man vol levenslust. Maar Tony Maruzzi wist de levenslust altijd wel uit mensen te halen, en er werd veel gefluisterd over het gevaarlijke pakketje. Hij werd afgeleverd, en iedereen keek in spanning toe, maar gelukkig kwam Zorbas weer naar buiten, maar, zonder levenslust. Blijkbaar had Tony ontdekt dat Zorbas geen Griek was, maar eigenlijk een man geheten Anthony Quinn uit Mexico.

In Get Him To The Greek speelt Brand een rock ster die moet optreden in de Greek Theatre in Los Angeles, en Aaron Greenberg (gespeeld door Jonah Hill) moet hem daar krijgen. Nu heeft Brand nog andere interesses dan louter dat optreden geven, dus dat wordt nog een hele klus. Jarvis heeft een aantal nummers geschreven die door Brand zullen worden gespeeld. Over de nummers zij Jarvis that they are “rather silly, but it's a silly film.”

In ander Jarvis gerelateerd nieuws, de Britse zanger is van plan zijn stunt in Parijs waar hij een weeklang een art gallery had afgehuurd en daarin allerlei dingen deed te herhalen. Zijn plan is dit te doen in Londen ergens in november. De voormalig frontman van de Britpop band Pulp zei ook nog dat zijn band vaak aanbiedingen krijgt om te hervormen, maar dat dit van zijn Katholieke priester niet mag. Hij heeft tot nu toe nog niet het nut gezien van de band nieuw leven in te blazen, maar zegt daarbij: “"I better decide for sure pretty soon, because otherwise, I'll be too old." Het antwoord wat je zoekt Jarv is “Yes, as a matter of fact, we’re touring next year in small European venues.” Toe maar. Tooooeee maar.

Geen opmerkingen: