woensdag 6 mei 2009

Album van The Field gelekt

Het tweede album van The Field, getiteld Yesterday & Today, is gelekt. Dit album zal op 25 mei in Europa uitkomen en een week eerder in de Verenigde Staten via Anti-. Het label dat in Europa alles verzorgt is Kompakt. Onder andere John Stanier van de band Battles werkte mee aan dit album, dat zes nummers kent.

The Field is de muzikantennaam van de uit Zweden afkomstige Axel Willner. In 2007 maakte hij zijn albumdebuut met From Here We Go Sublime, dat alom geweldige recensies kreeg. Dat nummer kende maarliefst tien nummers, dus ik ben benieuwd of het derde album gewoon één gigantische A-side en één minder gigantische (verschil moet er zijn, nietwaar?) B-side kent. En welk nummer The Field dan zal coveren, want op dit album staat in ieder geval een cover van Everybody’s Gotta Learn Sometime op, wat u misschien kent van of de soundtrack van Eternal Sunshine of the Spotless Mind, of Shrek, ik durf het eigenlijk niet te zeggen. Maar ik zou mijn geld zetten op de eerste, hoewel daar sowieso niemand veel rijker van zou worden.


Overigens kon u het nummer 'The More That I Do' al luisteren via verschillende sites, en van dit nummer zijn ook remixes gemaakt door ondermeer Foals en Thomas Fehlmann, waarvan naar verluid vooral de eerste heel goed is.

Tracklist
01. I Have The Moon, You Have The Internet
02. Everybody's Got to Learn Sometime
03. Leave It
04. Yesterday & Today feat. John Stanier
05. The More That I Do
06. Sequenced

Geen opmerkingen: