donderdag 7 mei 2009

Meer namen Lowlands

Lowlands heeft weer enkele namen bevestigd. Eigenlijk waren de namen van Grace Jones, Kaiser Chiefs, en Grizzly Bear al bekend, maar deze zijn nu ook officieel aan de line-up toegevoegd. Daarbij komen ook nog de namen van Tiga, Faith No More, Junior Boys (op 26 mei te zien in Paradiso), Paul Kalkbrenner, Dixon, en The Parlor Mob.

Junior Boys bracht dit jaar het album Begone Dull Care uit, het derde album van de veelgeprezen Canadezen. Kalkbrenner is een Duiste electro muzikant, en Tiga bracht vorige maand zijn tweede album Ciao! uit. Tevens speelde hij op koninginnenacht in Paradiso, na het concert van de Yeah Yeah Yeahs. Faith No More kwam dit jaar weer bij elkaar na ongeveer tien jaar afwezigheid. De band bracht zowel in de jaren tachtig als de jaren negentig albums uit.


Lowlands is nog steeds uitverkocht, dus het is nog steeds wachten op dat Franz Ferdinand moment dat er opeens weer kaartjes zijn (dat concert overigens nu weer uitverkocht). Dus mocht u zeer katachtig zijn en goed in het donker op één ding kunnen turen, die Live Nation pagina zou een goede keus zijn.

Geen opmerkingen: