maandag 25 mei 2009

The Ian Fays komende week in Nederland

Als iemand ons wat vraagt doen wij dat meestal ook wel, soms alleen enigszins vertraagt, want wij zijn eigenlijk een stel opgekrulde poesjes. Dus tenzij je een muis bent helpen wij toch weleens. Uiteraard moet het ook enigszins in ons straatje liggen, want reclame maken voor Smarties gaan we natuurlijk niet doen. Hoewel, eigenlijk wel, dat past wel bij ons. Dus yay voor Smarties!

Maar goed, de band The Ian Fays doet Nederland aan, en lo-fi pop is natuurlijk een genre dat wij af en toe wel willen promoten. De promotor van deze tour stuurde ons een mailtje of wij hier even aandacht aan wilde besteden, en enigszins logisch, want de sites van deze venues worden niet elke dag gecheckt door muziekliefhebbers dunkt me. The Ian Fays, met als spil de tweelingzussen Lizz en Sara Fay, staat de 27ste in het Borra Theater in Amersfoort, de 28ste op de Ham Radio Communications Night in Groningen, en de 29ste in de DB Studio’s in Utrecht (Zuilen…). Op 9 juni zal de band staan in Amsterdam in de Nieuwe Anita, en daar zullen de zusjes hun verjaardag vieren, dus reden voor een extra feestje!

De band stond al een aantal jaar terug in Nederland, ook in de DB Studio’s, en dat maakte dus blijkbaar zo’n indruk dat ze terug mogen komen. De kaartjes zijn in alle gevallen niet al te duur, dus je kan altijd even de MySpace checken (
http://www.myspace.com/theianfays) om te kijken of het je eventueel kan bekoren.

Geen opmerkingen: