donderdag 14 mei 2009

Jarvis neemt The Guardian muzieksectie over

Terwijl hij in een gallery zit in Frankrijk perst Jarvis ook de nodige geschreven woorden uit zijn bebaarde koppie. Hij heeft de muzieksectie van The Guardian overgenomen (u weet wel, die krant waarvoor Alex Kapranos een eetcolumn had. In Brittannië zijn de kranten wel hip). Op maandag, wat ik in ieder geval gemist heb en ik hoop u niet, kon je het hele album op de site horen (wat iedereen kan want het ding is al weken gelekt, maar goed, voor de mensen die nog wel een aureool boven hun hoofdje hebben zweven). Overigens, hij is ook legaal te luisteren op de 3voor12 luisterpaal.

Gister deed Jarvis de column Singles Club, waar hij en zijn twee kindjes de singles van die week bespreken. Onder andere The Killers en Eminem en Passion Pit. Voor dit, zie:
http://www.guardian.co.uk/music/2009/may/13/jarvis-cocker-singles-club . Dit levert natuurlijk hilarische situaties op als de recensie van Lily Allen’s ‘Not Fair’: “musically, it's not so hot; a kind of synthetic hoedown. Both kids pronounced it "excellent". Bah.” Tja, kinderen he, good thing I don’t have any, en, sinds dat incident in april, ik er ook niet meer bij in de buurt mag komen.

Geen opmerkingen: