maandag 4 mei 2009

Dingen die opvielen in de week van 25 apr t/m 1 mei

Een random greep uit het (muziek) nieuws van een random week. Nou ja, niet zo random, want we pakken altijd de week die net geweest is. En veel meer bizar had deze niet kunnen zijn! Nou ja, eigenlijk wel, zoveel is er ook weer niet gebeurd. Eigenlijk was het maar een saaie week, maar gelukkig maakt snoep veel goed.

Eén manier om de monarchie niet aan het wankelen te krijgen (of hoe je door jouw stupide planning onschuldige mensen van het leven beroofd): Met je Suzuki Swift (of je Fiat 500 of whatever it was) tegen de Koninklijke bus willen aanrijden.

Overigens, hoe schattig zijn Fiat 500tjes? Mocht iemand ooit mij willen versieren, rij voor in dat autootje, ik spring gelijk in en samen rijden we naar Parijs om Jarvis in zijn winkel te zien (offer alleen deze week geldig, en niet op donderdagen).

Do’s tijdens concerten: lol hebben, vrolijk dansen, chocomel en fristi drinken, op tijd komen zodat je later niet naar voren hoeft te dringen.

Don’ts tijdens concerten: Al dansend ellebogen in mijn rug planten, al springend bier over mij heen gooien, jezelf zo lam zuipen dat je geen flauw idee hebt waar je mee bezig bent en je falende motoriek iedereen irriteert, met een fototoestel de pit in om foto’s te maken van de pit, je er dan weer uitwurmen, en dan weer langs iedereen te gaan om bij het volgende nummer het weer te doen! (Eén keertje is leuk voor sfeerfoto’s, meer dan één keer en er dan ook de hele tijd in en uit is annoying, plus ga je dan boos worden als iemand een keer goed beukt (as you do in een pit) en de camera vliegt weg?)

Hoeveel afval levert Koninginnedag op? Jeetje… En is het een keer mooi weer kan ik niet op een terrasje gaan zitten en aan werken want alles zit vol! Nutteloos, heeft iemand de Koninklijke familie al vertelt dat Juliana al een tijdje in de hemel is, die plaats waar nooit wat gebeurd?

Geen opmerkingen: