zaterdag 16 mei 2009

Dingen die opvielen in de week van 9 t/m 15 mei

Een random greep uit het (muziek) nieuws van een random week. Nou ja, niet zo random, want we pakken altijd de week die net geweest is. Graag zouden we het misschien een keer een week uit de toekomst pakken, maar dat gaat helaas niet. Want ik deed wel eerst I-Ching, maar toen moest ik de parkeermeter bijvullen. En nu kan ik niet in de toekomst kijken, maar ach, in ieder geval kan ik de verwarming gebruiken.

Uh-oh, here comes Mr. Killjoy (of hoe je een natie plezier kan ontnemen): AllGood Entertainment Inc roept dat de reeks concerten van Michael Jackson in Londen illegaal zijn want hij heeft een contract dat Jackson niet mag optreden voor het Jackson 5 reünie concert in 2010.

Omdat het je baan is? (of waarom het niet okay is als er iets mis gaat): Mojo geeft toe dat bij het concert van U2 de online verkoop misging, maar dat was omdat er zoveel mensen tegelijk online kwamen. Dat kon natuurlijk niemand van tevoren weten…

Dit is een verrassing… hoe?: De Toppers zijn niet door naar het Eurovisie Songfestival. En blijkbaar alle Balkan landen weer wel. Maar gelukkig is het allemaal eerlijk verlopen...

Overigens, Gordon die niet zou meedoen als er geweld zou worden gebruikt bij een gay parade in Moskou. Daar ligt Rusland wakker van omdat…? Het heeft alleen effect in Nederland, maar als ik dan zie hoeveel mensen er bij ‘Michael’ losgingen afgelopen week is dat nou ook weer niet helemaal nodig. Hoewel dat een ander publiek is dan het Songfestival natuurlijk.

Eén klein joods meisje met één hele grote neger (of het meest bizarre visje in je oudooms vijver): 50 Cent wil een duet doen met Bette Midler. Je weet wel, die grote rapster. Want Midler hoeft natuurlijk geen introductie, van Midler is divine!

Persoonlijk yay!-moment van de week: Menchov die DiLuca ongegeneerd uit zijn wiel rijdt.

Het grootste oe-hier-kijk-ik-naar-uit-moment: De nieuwe Pixar film Up, wiens trailer nu uit is. Absurditeit en originaliteit, ze verzinnen er altijd weer wat bizars, Hollywood take note.

Geen opmerkingen: